Pouzdanost Preciznost
Profesionalnost
Dukamam logo
Poštovani!

Naša kompanija osnovana je 1991. godine, i uz poverenje koje nam je ukazivano slavimo jubilej 30 godina postojanja. Prihvatajući sve Vaše sugestije i zahteve unapredili smo oblast pretraživanja i smanjivanja gubitaka na vodovodnoj mreži, video inspekcije kanalizacione mreže, kao i tehnologija postavljanja vodovodnih i drugih instalacija bez raskopavanja. Pored navedenih aktivnosti naša ponuda sadrži i mogućnost izrade specijalnih vozila za detekciju gubitaka koja su opremljena najsavremenijim mernim uredjajima za praćenje parametara vodovodne mreže i pratećom opremom za rad na terenu.

Naše poslovanje se ogleda u rezultatima koje svakodnevnim radom postižu naši poslovni prijatelji, ali smo tu svakog dana da prenošenjem znanja i implementacijom svetski priznatih tehnologija učinimo te rezultate još boljim. Vreme i iskustvo su učinili da postanemo prepoznatljiv regionalni brend u oblasti naše delatnosti.

Molimo Vas da uspeh koji postižete prenesete i drugima, a nama sugestije kako bismo učinili poslovne rezultate još boljim. Rezultat koji postižu naši poslovni partneri je naš ponos i pozivamo vas da i Vi budete deo tog tima.

Posvećeni Vama i Vašem uspehu!

onpiccp onpicmm
onpic0
onpic1 onpic2 onpic3 onpic4 onpic5 onpic6 onpic7 onpic8 onpic9